Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی رئیس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار جواهرات و سنگ‌های قیمتی گفت: با این حال متاسفانه نگاه مسئولان به این بخش یک نگاه صرفا صنفی است اما تلاش می‌کنیم این دیدگاه را تغییر دهیم زیرا طلا و جواهر یک صنعت است اما نگاه صنفی حاکم بر مصوبات قانونی مربوط به این صنعت موجد برخی مشکلات شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدجواد پیش‌بین شب گذشته، ۲۰ آذر، در نشست خبری اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده طلا در نشست خبری اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده طلا که همزمان با هفتمین نمایشگاه بین‌المللی طلا، جواهر و نقره در مشهد در هتل سی‌نور برگزار شد، با اشاره به ظرفیت‌های شهر مشهد در صنعت طلا و جواهر اظهار کرد: در حال حاضر تنها خوشه صنعتی جواهرات یعنی سنگ و فلز در کشور در شهر مشهد قرار گرفته است. همین خوشه تا پایان سال ۹۷ موجب افزایش ۱۲ درصدی اشتغال در حوزه اصناف شده بود که البته به دلیل پاره‌ای از مسائل مانند مشکلات ارزی، قانون مالیات بر ارزش افزوده، سایر قوانین مالیاتی و... صنعت طلا و جواهر مشهد نیز دچار مشکلات زیادی شد؛ در حالی که این بخش مزیت‌های نسبی اقتصادی زیادی نسبت به سایر بخش‌های تولیدی در کشور دارد.

وی ادامه داد: همچنین مشهد از سال ۱۳۹۶ به عنوان شهر جهانی گوهرسنگ‌ها انتخاب شده است. با این حال و در کنار همه این‌ها باز هم مشهد در بسیاری از بخش‌ها در صنعت طلا و جواهر همواره پیشتاز بوده است. برای مثال اولین پژوهشکده سنگ‌های قیمتی، اولین آزمایشگاه‌های گوهرشناسی، دفتر مرکزی کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار جواهرات و سنگ‌های قیمتی و همچنین اولین مرکز نوآوری جواهرات که در نوع خود نخستین مورد در خاورمیانه است، در مشهد قرار دارد.

رئیس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار جواهرات و سنگ‌های قیمتی با اشاره به اینکه تولیدات جواهرات مشهد با کشورهای پیشکسوت در این صنعت برابری می‌کند، گفت: در حال حاضر در مشهد طراحان چیره‌دستی فعالیت دارند که تولیدکنندگان بدون آن‌ها کمبود زیادی را احساس خواهند کرد. امروز تقاضای زیادی برای حضور طراحان مشهدی در خارج از کشور شکل گرفته است. به همین دلایل است که باید به صنعت طلا و جواهر بیش از بخش‌های دیگر رسیدگی شود و مورد حمایت قرار گیرد.

پیش‌بین با اشاره به ظرفیت‌های اشتغال‌زایی صنایع مربوط به سنگ‌های قیمتی افزود: در کنار همه این ظرفیت‌ها زمانی که سنگ گران‌بهایی شناسایی می‌شود، از زمان شناسایی تا تبدیل آن به نگین و قرارگیری‌اش روی پایه ۲۸۰ حرفه شکل می‌گیرد. در هیچ صنعتی این محدوده وسیع از ایجاد فرصت شغلی دیده نمی‌شود.

وی گفت: در حال حاضر ۲۸.۴ درصد از طلای کشور را تولیدکنندگان مشهدی مصرف می‌کنند و ۸۵ درصد واحدهای جواهرسازی کشور نیز در این شهر مستقر است. همین موضوع به تنهایی یک مزیت و امتیاز بسیار بزرگ برای مشهد به حساب می‌آید.

رئیس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار جواهرات و سنگ‌های قیمتی گفت: امید است مسئولان با تصویب یکسری قوانین حمایتی برای این شهر به عنوان قطب طلا و جواهرات از آن پشتیبانی لازم را به عمل آورند. باید توجه داشت آینده این صنعت در بخش نقره خواهد بود که این موضوع نیز نیازمند توجه است. در واقع دنیای امروز در حال حرکت به سمت ساخت مصنوعات نقره است.

پیش‌بین اضافه کرد: طی سه سال گذشته سند ملی توسعه گوهرسنگ‌ها با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت تصویب و به پنج وزارتخانه ابلاغ شد. البته این سند در حال بازبینی است. بر اساس بررسی‌ها به طور کلی چشم‌انداز بسیار مثبتی در افق سند مزبور در سال‌های ۱۴۰۴ و ۱۴۱۰ وجود خواهد داشت و اجرای آن شرایط بسیار خوبی برای صنعت طلا و جواهر و همچنین گوهرسنگ‌ها ایجاد خواهد کرد.

هفتمین نمایشگاه بین‌المللی طلا، جواهر و نقره مشهد حداقل ۲۰ میلیارد تومان برای خراسان رضوی آورده مالی خواهد داشت

در ادامه این نشست محمود بندرچی، مجری برگزاری نمایشگاه طلا، جواهر و نقره مشهد، اظهار کرد: صنعت طلا، جواهر و گوهرسنگ‌ها سومین تجارت مهم جهانی و اولین تجارت رسمی در دنیا به حساب می‌آید. این صنعت بسیار سبز بوده و میزان ارزش افزوده آن یک به ۱۰۰ است. همچنین این صنعت اشتغال‌زایی بالا و فراگیری ایجاد می‌کند.

وی با تاکید بر لزوم شکل‌گیری یک جوروانی مثبت جهت رونق برگزاری هفتمین نمایشگاه بین‌المللی طلا، جواهر و نقره در مشهد افزود: در نمایشگاه‌های خارج از کشور تمام ارکان یک شهر در خدمت رویدادهای مهم شهر قرار می‌گیرد. در حال حاضر یکی از موثرترین انواع گردشگری در دنیا گردشگری مربوط به رویدادها یا همان Event است که ما از آن در کشور بی‌بهره‌ایم. به نظر من برگزاری هفتمین نمایشگاه بین‌المللی طلا، جواهر و نقره در مشهد حداقل ۲۰ میلیارد تومان برای اقتصاد خراسان رضوی آورده مالی خواهد داشت که اتفاق بسیار مثبتی است.

مجری برگزاری نمایشگاه طلا، جواهر و نقره مشهد ادامه داد: کشور ما نیازمند شهری است که مانند کشور تایلند صنعت طلا و جواهر در آن رونق داشته باشد. در حال حاضر مشهد می‌تواند این موقعیت مناسب را به دلیل همجواری خراسان رضوی با افغانستان به دست آورد؛ به این دلیل که می‌توان از ظرفیت گوهرسنگ‌های افغانستان به خوبی بهره‌برداری کرد.

بندرچی بیان کرد: هفتمین نمایشگاه بین‌المللی طلا، جواهر و نقره در سالن فردوسی نمایشگاه بین‌اللملی مشهد برگزار خواهد شد که در حدود ۱۰ هزار متر مربع فضا بر پا شده و ۴۵۰۰ متر مربع فضای مفید دارد. در این نمایشگاه بالغ بر ۱۰۰ برند از کل کشور در تمام حوزه‌های مربوط به صنعت طلا و جواهر و صنایع وابسته از زنجیره ارزش گرفته تا زنجیره تامین حضور دارند. در این دوره از نمایشگاه حضور فعالان صنعت طلا، جواهر و گوهرسنگ نسبت به دوره قبل رشد ۱۰۰ درصدی داشته است. پیش‌بینی می‌شود حداقل ۳۰ درصد از متخصصان صنعت طلا و جواهر و ۷۰ درصد از مردم از این نمایشگاه بازدید کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی صادرات طلا و نقره اتحادیه طلا و جواهر شهر جهانی گوهرسنگ ها کانون هماهنگی دانش صنعت طلا و جواهر جواهر و نقره خراسان رضوی حال حاضر گوهرسنگ ها پیش بین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۷۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکسیران امانت‌دار مشهدی ۳ میلیارد ارز را به صاحبش برگرداند

تاکسیران امانت‌دار و متعهد پایانه مسافربری امام رضا (ع) مشهد ارزهای جامانده را به صاحبش بازگرداند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی و به نقل از روابط عمومی شهرداری مشهد، محمدرضا عابدی تاکسیران امانت‌دار و متعهد پایانه مسافربری امام رضا (ع) در اقدامی خداپسندانه و انسان دوستانه پول و مدارک مسافر ترکمنستانی را که در تاکسی‌اش جامانده بود؛ به‌رسم امانت‌داری به واحد اشیا گمشده تاکسیرانی جهت رساندن به دست صاحبش تحویل داد.

پس از پیگیری‌های انجام‌شده از سوی حراست سازمان تاکسیرانی و تاکسیران امانت‌دار مسافر خارجی که از اتباع کشور ترکمنستان بود شناسایی و با حضور در سازمان تاکسیرانی کیف حاوی ارز و مدارک وی به ایشان تحویل داده شد.

کد خبر 751577

دیگر خبرها

  • افزایش حضور شرکت‌های خارجی در نمایشگاه نفت نشان‌دهنده شکست پروژه تحریم است
  • حضور فعال معاونت امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت در نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت
  • قیمت طلا امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برد حیاتی مشهدی‌ها در لیگ بسکتبال جوانان کشور
  • تاکسیران امانت‌دار مشهدی ۳ میلیارد ارز را به صاحبش برگرداند
  • قیمت طلا امروز ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی
  • قیمت طلا امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه امروز ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳